Nieuws

** Congres Diabetische voet uitgesteld naar voorjaar 2021 **

I.v.m. de situatie rondom het coronavirus hebben wij, in overleg met de sprekers, besloten om de nascholingsbijeenkomst over de diabetische voet op 29 oktober a.s. uit te stellen naar het voorjaar van 2021.

Wij betreuren dat het congres niet door kan gaan in oktober. Maar we kunnen geen onnodige risico’s lopen ten aanzien van het coronavirus. Onze excuses voor het ongemak.

Iedereen die zich al ingeschreven heeft ontvangt nog een bericht van de congresorganisatie.

Met vriendelijke groet,
Penders Voetzorg & Orthopaedie 2000

Archief

Symposium Kind-orthopedie: Beweeg jij normaal?

Maastricht UMC+ organiseert op donderdag 23 januari 2020 een symposium gericht op kind-orthopedie.

Dit symposium is met name gericht op fysiotherapeuten, instrumentmakers, schoenmakers, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom.
In enkele uren wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken, door specialisten in dit vakgebied. Het symposium vindt plaats in de Greepzaal, locatie MUMC+ te Maastricht.

Interesse?  Lees meer…

Orthopaedie 2000 staat u uitgebreid te woord op de Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Op zaterdag 2 november is Orthopaedie 2000 de hele dag aanwezig op de Parkstad Gezondheidsbeurs 2019. Wij nemen hier uitgebreid de tijd om de bezoeker op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis te laten maken met onze diensten en hulpmiddelen.
Samen met partner en schoentechnicus Penders Voetzorg hebben wij een hoop te vertellen over onze individuele disciplines en onze totaaloplossingen bij bewegingsproblemen.

Lees meer…