Nieuws

Congres Diabetische voet geannuleerd

I.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij besloten om het congres van 26 maart over de diabetische voet te annuleren.
Momenteel bekijken wij de mogelijkheden om het evenement op een latere datum te laten plaatsvinden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk in september zijn. Wij houden jullie op de hoogte hiervan.

Iedereen die zich reeds had ingeschreven voor het congres ontvangen nog officieel bericht van de congresorganisatie.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor jullie begrip.

Archief

Symposium Kind-orthopedie: Beweeg jij normaal?

Maastricht UMC+ organiseert op donderdag 23 januari 2020 een symposium gericht op kind-orthopedie.

Dit symposium is met name gericht op fysiotherapeuten, instrumentmakers, schoenmakers, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom.
In enkele uren wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken, door specialisten in dit vakgebied. Het symposium vindt plaats in de Greepzaal, locatie MUMC+ te Maastricht.

Interesse?  Lees meer…

Orthopaedie 2000 staat u uitgebreid te woord op de Parkstad Gezondheidsbeurs 2019

Op zaterdag 2 november is Orthopaedie 2000 de hele dag aanwezig op de Parkstad Gezondheidsbeurs 2019. Wij nemen hier uitgebreid de tijd om de bezoeker op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis te laten maken met onze diensten en hulpmiddelen.
Samen met partner en schoentechnicus Penders Voetzorg hebben wij een hoop te vertellen over onze individuele disciplines en onze totaaloplossingen bij bewegingsproblemen.

Lees meer…