Steunzolen

Wist u dat een gemiddelde persoon zo’n 6000 stappen zet per dag? Wanneer het belasten van de voet pijn doet merkt u pas hoe intensief uw voeten iedere dag worden belast. Bij voetproblemen kan een steunzool uitkomst bieden om de klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

Steunzolen zijn losse inlegzolen die zorgen voor een betere drukverdeling en het ontlasten bepaalde delen van de voet. Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in de plaatsing van de voeten. Het meest bekend is het gebruik van steunzolen bij platvoeten. Maar ook bij klachten in de enkel, knie of rug kunt u veel baat hebben bij het gebruik van steunzolen. steunzolen zijn er voor diverse doeleinden en worden bij ons gemaakt van hoogwaardige materialen met verschillende hardheden die comfortabel aanvoelen. Steunzolen worden altijd individueel op uw voeten worden aangepast.

Orthopaedie 2000 maakt gebruik van 3D scantechnologie en een eigen freesmachine. Hierdoor krijgt u van ons altijd steunzolen die precies bij u passen. Door het digitaal aanmeten, ontwerpen én het frezen van de zolen in ons eigen atelier, garanderen wij een korte levertijd.

Kom gerust bij ons langs voor een gratis scan en voetanalyse.

Wilt u meer weten over steunzolen? Neem contact met ons op.