Wie zijn wij

Ons team

Orthopaedie 2000 is een breed en vertrouwd begrip binnen Zuid- en Midden Limburg, maar ook zeker daarbuiten. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers. Samen doen wij er alles aan om voor u de juiste oplossing te bieden.
Oog, oor en een passend advies voor iedere individuele situatie én dat betekent voor u; volledige ontzorging totdat uw hulpvraag is opgelost. Dat vinden wij belangrijk!

Bent u benieuwd hoe wij dat doen?

Onze visie

Bij ons staat u centraal!
Onze adviseurs zijn van begin tot eind nauw betrokken bij het realiseren van uw hulpvraag. Uw wensen én uw beperking worden met onze brede kennis en ruime ervaring zorgvuldig benaderd en voor u omgezet in een zorgplan op maat. In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij naar uw situatie, adviseren wij u in de nieuwste technische mogelijkheden én vertellen u alles over de vergoeding. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en ontzorging belangrijk. De adviseur die u geholpen heeft zal verder het gehele behandeltraject coördineren.

Uitvoering met een knipoog naar perfectie!
De kwaliteit van uw zorgplan en de uiteindelijke voorziening staan bij ons hoog aangeschreven. Perfectie en technische precisie is waar wij voor staan. Samen met onze partners en leveranciers streven wij continu naar de meest innovatieve oplossingen. Al jaren kiezen mensen voor Orthopaedie 2000 omdat wij graag die stap extra zetten.

Onze historie

Orthopaedie 2000 is, zoals de naam al doet vermoeden, opgericht in het millenniumjaar 2000. Destijds hebben wij ons gevestigd aan de universiteit van Maastricht. In het jaar 2001 zijn wij op verzoek van verschillende medisch specialisten verhuisd naar het academisch ziekenhuis Maastricht. Tegenwoordig bekend als het Maastricht UMC+.

In 2004 zijn wij vanuit de behoefte aan meer ruimte uitgebreid met een 2e vestiging en tevens hoofd- productievestiging in Roermond. In deze regio is een nauwe samenwerking ontstaan met het Laurentius ziekenhuis Roermond.

Om een nóg betere service te kunnen bieden aan onze klanten uit de regio Zuid- Limburg opende wij in 2007 onze 3e vestiging in het Annadal Medisch Centrum te Maastricht.

Wij helpen u tegenwoordig graag op een van onze locaties gelegen te Roermond en Maastricht.

Wilt u met ons in contact komen?