Orthesen

Heeft u wel eens last van pijn tijdens de dagelijkse beweging? Heeft u bijvoorbeeld klachten tijdens een wandeling met uw hond, uw dagelijkse werkzaamheden of tijdens het sporten? Wanneer een lichaamsdeel niet meer goed functioneert kunt u deze ongemakken ervaren. Een orthese biedt in deze situaties vaak uitkomst.

Een orthese is een hulpmiddel dat uw lichaamsdeel ondersteund of corrigeert. Het geeft orthesen in vele soorten bestemd voor diverse lichaamsdelen en doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een polsspalk, kniebrace, beenbeugel, heupbrace, korset of halskraag. Een orthese kan de juiste steun of correctie bieden waardoor uw klacht kan worden verholpen of verlicht. Een orthese voorkomt dat een klacht erger wordt en kan daarnaast ook uw genezingsproces bevorderen.

Voor een orthese bent u bij Orthopedie 2000 aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk maar ook een uitgebreide confectielijn. Uw wensen en uw beperkingen worden door onze adviseur omgezet in een zorgplan voor u op maat.

Second opinion
Misschien heeft u al een orthese maar wilt u uw hulpvraag of orthese eens uit een andere invalshoek laten beoordelen. Het kan soms helpen om een tweede specialist te laten meekijken. In deze gevallen kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij kijken naar uw hulpvraag en geven vrijblijvend advies.

Wilt u meer weten over orthesen? Neem contact met ons op.